Руслан Мъйнов става на фолкзвездата и колегата си Димитър Рачков

...
Руслан Мъйнов става на фолкзвездата и колегата си Димитър Рачков
Коментари Харесай

Руслан Мъйнов става съсед на Галена

Руслан Мъйнов става на фолкзвездата и сътрудника си Димитър Рачков в Еленския Балкан.

От години в живее изпълнителката на шлагерите " Тихо ми пази ", а през това лято във вилната зона там си купи къща и звездата от " Комиците ". На трийсетина километра от там е и домът на водещия на " Забраненото шоу на Рачков ". Преди няколко години той си купи имот в село Кожлювци, където си направи дворец за знамение и приказ. Там към този момент е пожеланото му място за живеене с плеймейтката Анита Димитрова.
свързани новини10197на 04.11.2021
Къщата на Руслан Мъйнов е издигната от известния търновец Кольо Музиканта, който я е вдигнал с пари, изкарани от гурбет в чужбина. " После е теглил заем и не е могъл да го погаси, по тази причина се наложило банката да я продаде. Именно от новия покупател я е взел Руслан ", описа пред " Телеграф " кметът на селото Тошо Кръстев.

Комикът е избрал мястото, защото е безшумно и умерено и в началото счита там да му е вилата, в която ще върви да си почива понякога, а по-нататък може да я направи и къща за посетители по образеца на сътрудника си от фолка Милко Калайджиев.

Тя се намира в някогашната вилна зона на Арбанаси, която е запустяла и до нея се стига единствено по един черен път и в близост няма никакви други постройки. Имотът е в най-високата точка на селото, което има статут и на архитектурен резерват.

През лятото Мъйнов подава и молба в Община Велико Търново за закупуване на още два парцела от близо декар, които са ситуирани в съседство с неговите. Те са в местността Странджата, която се намира вдясно на лимита край пътя от остарялата столица към Горна Оряховица. От там стартира и вилната зона на железничарския град.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР