Руското посолство в София нарече необосновани твърденията на министъра на

...
Руското посолство в София нарече необосновани твърденията на министъра на
Коментари Харесай

Руското посолство: Категорично отхвърляме всякакви необосновани обвинения за бомбените заплахи срещу училища и университети в България

Руското посолство в София назова голословни изказванията на министъра на вътрешните работи Иван Демерджиев, че съветска хибридна офанзива е причина за бомбените закани в учебни заведения и университети у нас.

Ето какво още се споделя в позицията на посолството:

Обърнахме внимание на изказването на Министъра на вътрешните работи в служебното държавно управление на Република България И.Демерджиев за вероятно присъединяване на Русия в разпространяването на известия за миниране в български образователни заведения.

Напълно осъждаме гнусните незаконни дейности, ориентирани към заплашване на обществото посредством опасност за подрастващото потомство. Категорично отхвърляме всевъзможни голословни обвинявания на страната ни в осъществяване на сходни осведомителни офанзиви. Разчитаме, че в следствие от следствието на сюжета способените органи на Република България ще дадат изчерпателни мнения по забележките за „ съветската диря ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР