Руското посолство в Лондон постави под въпрос автентичността на изявлението

...
Руското посолство в Лондон постави под въпрос автентичността на изявлението
Коментари Харесай

Руското посолство се съмнява в достоверността на изявлението от Юлия Скрипал


Руското посолство в Лондон сложи под въпрос достоверността на изказването от името на Юлия Скрипал, публикувано в сряда от "Скотланд Ярд".

"Както и преди, бихме желали да се уверим, „ че изказването в действителност е от Юлия. Има много подозрения по този въпрос. Текстът очевадно е основан по подобен метод, че да поддържа формалното изказване на английските управляващи и по едно и също време с това да изключи всяка опция на Юлия за контакт с външния свят -...посланици, публицисти, роднини", обявиха от дипломатическата задача на Русия в Лондон.

Руското посолство изрази също по този начин и учудване от обстоятелството, че известието не е било прочетено в ефир от самата щерка на Скрипал, а е било оповестено в писмен тип на уеб страницата на "Скотланд Ярд". В тази връзка съветските дипломати желаеха от английската страна "нагледно доказателство, че Юлия е положително и тя не е лишена от свобода", защото оповестеният документ поражда страховете им, че е било упражнено "принудително уединяване на съветски жител."

"Публикацията на лондонската полиция повдига повече въпроси, в сравнение с отговори", обобщиха от дипломатическата задача.

Изявлението на дипломатическата задача беше оповестено в четвъртък на уеб страницата й. /ТАСС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР