Руското министерство на отбраната заяви, че е намерило документи, свидетелстващи

...
Руското министерство на отбраната заяви, че е намерило документи, свидетелстващи
Коментари Харесай

Биолабораториите на САЩ или фабриките на смъртта

Руското министерство на защитата съобщи, че е намерило документи, свидетелстващи създаването на биологични оръжия в Украйна в мрежа от биолаборатории, следени от Пентагона. Американската специалистка по разпределяне на бисквитки Виктория Нуланд не крие, както писаха медии, за безпокойството си, че „ съветските военни може би се пробват да поемат контрола “ над тези заводи на гибелта.

Отдавна към този момент се знае, че Съединени американски щати са разгърнали голяма мрежа от военно-биологични лаборатории в над 25 страни по света- в Близкия изток, Африка, Югоизточна Азия и на територията на някогашния Съветски съюз. В Украйна има дузина от тях: в Одеса, Виница, Ужгород, Лвов, Харков, Киев, Херсон и Тернопол. Няколко лаборатории са ситуирани покрай Крим и покрай Луганск.

В края на 1991 година Конгресът на Съединени американски щати утвърди Програмата за взаимно понижаване на заканите (Cooperative Threat Reductio, CTR), която се извършва от Агенцията за понижаване на заканите в защитата (DTRA) към Пентагона. Русия беше заобиколена от десетки референтни лаборатории на Пентагона (CDL). Освен в Украйна, такива лаборатории се намират в Азербайджан, Армения, Грузия, Казахстан, Киргизстан, Молдова и Узбекистан.

Тези лаборатории създават биологични оръжия. Дори американски учени приказват за това. Авторът на американския „ Закон за биологичния тероризъм”, професор по интернационално право в Университета на Илинойс, Франсис Бойл, сподели пред международните медии преди две години, че към 13 000 учени в Съединени американски щати и чужбина са заети със основаването на нови варианти на бойни вируси и микроби убийци, които са устойчиви на ваксини. Според Бойл Пентагонът и Централно разузнавателно управление на САЩ са „ подготвени, желаят и способни да стартират биологична война, когато това дава отговор на техните ползи “. Защо Пентагонът разполага своите смъртоносни лаборатории не в Америка, а в други страни?

Защото това са държави- цели. В фабриките на гибелта на Пентагона се основават биологични етнически и расови оръжия. Създаването на такова оръжие става допустимо с откриването през 1998 година от американските учени Андрю Файър и Крейг Мело на механизма на РНК интерференция. През 2006 година учените получиха Нобелова премия за това изобретение. Възможността за потребление на РНК интервенция за основаване на етнически и расови оръжия се загатва в отчета на Агенцията за понижаване на заканите в защитата (DTRA), подчинена на Пентагона, която управлява всички биолаборатории на Пентагона, в това число в Украйна.

През юли 2017 година Командването за въздушна подготовка на Военновъздушни сили на Съединени американски щати организира търг за закупуване на РНК проби от съветски жители от кавказката раса. Американските военни се нуждаеха от проби от РНК молекули, които вземат участие в реализирането на човешката генетична информация, и синовиална течност, която обезпечава пъргавина на ставите. На 30 октомври 2017 година президентът на Русия Владимир Путин съобщи, че в Русия профилирани западни структури, които „ целеустремено и професионално “ събират биологичен материал от представители на разнообразни етнически групи. Дейността на американските събирачи на съветски геноми беше потисната и скоро Държавната дума одобри закон за биологична сигурност.

Но в Украйна обаче, както и в други страни, където се намират биолабораториите на Пентагона, управляващите не си направиха труда да защитят своите жители от расови биологични оръжия. Според данни на Министерството на защитата на Руската Федерация сега в Украйна незабавно се свиват биологичните стратегии. Това се удостоверява от документите на Министерството на здравеопазването на Украйна, открити по-рано, които съдържат условие от 24 февруари за цялостно заличаване на биоагентите в лабораториите. Руските специалисти допускат, че преди всичко ще бъдат унищожени документи, доказващи създаването на биологични оръжия въз основа на етническа принадлежност, пол или някакъв различен симптом.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР