Руското министерство на отбраната днес заяви, че неговите сили не

...
Руското министерство на отбраната днес заяви, че неговите сили не
Коментари Харесай

Русия заяви, че войските ѝ не дават на украинските сили да преминат Днепър

Руското министерство на защитата през днешния ден съобщи, че неговите сили не разрешават на украинските елементи да преминат от десния бряг на река Днепър, покрай Кринки в Херсонска област, съобщи ТАСС, представена от Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 12823
" Министерството на защитата на Русия разгласява фрагменти от унищожаването на бронирани машини, наблюдателни пунктове и позиции на украинската войска на десния бряг на Днепър. Руските военнослужещи и операторите на БЛА (безпилотни летателни апарати) разкриват местонахождението на техниката и оръжията на ВСУ на десния бряг на Днепър и посредством точни удари на БЛА и артилерия унищожават задачите, като не разрешават на съперника да извърши подготовка и да премине към островите и левия бряг край Кринки ", се споделя в изказването.

Миналата нощ Русия подложи Украйна на масиран ракетен обстрел и пусна 13 безпилотни летателни апарата. Системите за противовъздушна защита на Украйна унищожиха 11 от тях, както и две управляеми ракети, оповестиха тази заран украинските военновъздушни сили, представени от Ройтерс.

При отблъскването на ударите са употребявани изтребители, зенитно-ракетни сили, както и елементи за радиоелектронна битка. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР