Руското дъщерно дружество на Alphabet (GOOGL.O) Google подаде декларация за

...
Руското дъщерно дружество на Alphabet (GOOGL.O) Google подаде декларация за
Коментари Харесай

Руското дъщерно дружество на Google подава декларация за несъстоятелност

Руското дъщерно сдружение на Alphabet (GOOGL.O) Гугъл подаде декларация за неплатежоспособност, заяви Интерфакс, базирайки се на правосъдни документи онлайн.

Дъщерното сдружение разгласи проекти за оповестяване в неплатежоспособност през май, откакто управляващите запорираха банковата му сметка, което направи невероятно заплащането на чиновниците и снабдители.

„ Изземването от страна на съветските управляващи на банковата сметка на Гугъл Русия направи невероятно действието на нашия офис в Русия... Следователно Гугъл Русия подаде молба за неплатежоспособност “, сподели представител на компанията.

Русия ограничи достъпа до водещите обществени мрежи на Twitter (TWTR.N) и Meta Platforms Inc (META.O), Фейсбук и Instagram.

Гугъл и неговата услуга за видео хостинг в YouTube, въпреки и под напън, остават налични към този момент. Москва по-специално възразява против отношението на YouTube към съветските медии, които тя блокира.

Но Антон Горелкин, заместник-ръководител на комисията на Държавната дума по осведомителна политика, сподели, че американската компания към момента не е изложена на риск от блокиране.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР