Руско-украинска война ПолитикаСлед разговор с Путин Макрон прогнозира, че най-лошото

...
Руско-украинска война ПолитикаСлед разговор с Путин Макрон прогнозира, че най-лошото
Коментари Харесай

„Седни с мен, не хапя“: Зеленски настоява за разговор с Путин

Руско-украинска война ПолитикаСлед диалог с Путин Макрон предвижда, че „ най-лошото следва “ПолитикаУкрайна ще конфискува имущество на съветски жители на своя територия
Президентът на Украйна Володимир Зеленски прикани за директни договаряния съветския водач Владимир Путин, заявявайки, че това е „ единственият метод да се спре тази война “. В конференция той направи отпратка към към този момент известната извънредно дълга маса, на която Путин беседва с френския президент Еманюел Макрон при започване на годината.

Какво искаш от нас? Махни се от нашата земя. Ако не искаш да си тръгнеш в този момент, седни с мен на масата за договаряния, свободен съм. Седни с мен, само че не на 30 метра. Не ухапвам. Аз съм естествен човек, седни с мен, приказва. От какво те е боязън? Ние не заплашваме никого, не сме терористи, не заграбваме банки и не заграбваме непознати земи “, съобщи Зеленски.

Той насочи рецензии към НАТО, че „ няма храброст да дава самолети “ и разказа Путин като „ неутолим “. Според Зеленски, в случай че Украйна падне, Русия ще продължи нашествието си другаде.

Ако ние изчезнем, опазил ни Бог, следват Латвия, Литва, Естония и така нататък.. До Берлинската стена, вярвайте ми “, съобщи Зеленски.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР