Руският външен министър каза днес, че Москва ще се фокусира

...
Руският външен министър каза днес, че Москва ще се фокусира
Коментари Харесай

Лавров: Обновената концепция за външна политика на Русия ще се фокусира върху премахване на западния монопол

Руският външен министър сподели през днешния ден, че Москва ще се концентрира върху това, Западът да бъде лишен от, по думите му, своя " монопол " в международните каузи, като част от обновената идея за външна политика на Русия, и упрекна западните страни, че потискат съперничещите центрове на мощ, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

Руските държавни медии оповестиха предходната седмица, че съветският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През се готви да утвърди актуализирана идея за външна политика на Русия, откакто връзките със Запада доближиха най-ниската си точка поради войната в Украйна и западните наказания.

" Англосаксонците и останалият групов Запад, който категорично им се подчинява, се стремят да натрапят своя диктат в международните каузи непременно ", сподели Лавров по време на парламентарен надзор в съветската Държавна дума.

" Нашата актуализирана идея за външна политика ще се концентрира върху нуждата да бъде възпрян монополът на Запада в оформянето на рамките на интернационалните връзки, които в бъдеще ще се дефинират не от егоистичните му ползи, а от обективен и повсеместен баланс на ползите ", добави министърът.

Кремъл постоянно упреква западните страни, водени от " англосаксонските " Съединени американски щати и Англия, че се пробват да преобладават в международната политика и да се намесват във вътрешните работи на други страни, в същото време стремейки се да подтиснат надигащите се сили в Азия, Латинска Америка и Африка.

Западните страни обаче настояват, че Русия се е трансформирала в международен парий вследствие на нашествието си в Украйна, а подкрепени от Русия групи са се намесвали в изборите на Запад - нещо, което съдружникът на Путин - Евгений Пригожин, в този момент към този момент намерено признава.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР