Руският шампион Локомотив (Москва) напусна безславно Шампионската лига след загуба

...
Руският шампион Локомотив (Москва) напусна безславно Шампионската лига след загуба
Коментари Харесай

Руският шампион напусна безславно Шампионската лига

Руският първенец Локомотив (Москва) напусна безславно Шампионската лига след загуба с 0:1 от Шалке 04 в среща от последния кръг в група “D”. Железничарите отпадат от шампионата без да запишат триумф на сметката си. Германците пък към този момент си бяха обезпечили продължение напред като втори в групата и днешната среща не бе изключително значима за тях, само че все пак те наказаха своя противник с гол в последната минута, дело на Алесандро Шьопф.

Домакините на “Фелтинс Арена” даже бяха по-активният от двата тима и насочиха двойно повече удари от своя конкурент, като положителни положения пропиляха Йевген Коноплянка и Алесандро Шьопф. Гостите също имаха някои благоприятни условия, като Игор Денисов и Алексей Миранчук бяха най-близо до попадение, само че и те не съумяха да се разпишат.

Така се стигна до последната минута, когато при едно безредие в наказателното поле първо бранител работи неразчетено, това разреши на Суат Сердар да насочи удар от близко, стражът Гилерме също не работи добре и мазета топката в краката на Шьопф, който от близко я промуши ъвв вратата за крайното 1:0.

С този триумф Шалке приключва на 2-ото място в групата с 11 точки и продължава на 1/8-финал, до момента в който Локо е финален с 3 извоювани точки и отпада от конкуренцията.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

Шампионска Лига 6 кръг, вторник 11 декември  Шалке 04 1:0краен резулат  Локомотив Москва
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР