Руският президент Владимир Путин заяви готовността на Москва да обсъди

...
Руският президент Владимир Путин заяви готовността на Москва да обсъди
Коментари Харесай

Путин заяви готовност да се обсъди неутралния статут на Украйна чрез преговори



Руският президент Владимир Путин съобщи готовността на Москва да разиска неутралния статут на Украйна в договаряния, ориентирани към преустановяване на военните дейности там. Независимо от това по този начин наречената " специфична интервенция " върви по проект и Русия ще реализира задачите си, добави той, оповестяват Ройтерс и Франс прес.

" Нямахме друга опция с цел да подсигуряваме сигурността си с изключение на тази специфична интервенция ", сподели Путин на заседание с ръководителите на субектите на Руската федерация.

" Западният санкционен блицкриг се провали, тези наказания са израз на западното късогледство ", разгласи още съветският президент. Путин счита, че Съединените щати и Европейският съюз на процедура са оповестили Русия за неплатежоспособна, а спорът в Украйна е бил единствено предлог за налагането на наказания.

" Западът даже не крие, че желае да унищожи съветската стопанска система, а глобите желаят да ударят всяко съветско семейство ", съобщи Путин и даде обещание нарастване на заплатите и пенсиите.

Според него цените на енергоносителите в Европа ще продължат още дълго да се усилват.

Путин счита, че поради упоритостите на Запада да сложи Русия под надзор сега заплаща целият свят.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР