Руският президент Владимир Путин заяви днес, че Русия преустановява участието

...
Руският президент Владимир Путин заяви днес, че Русия преустановява участието
Коментари Харесай

Русия излиза от договора за контрол на ядреното оръжие

Руският президент Владимир Путин съобщи през днешния ден, че Русия прекратява присъединяване си в контракта “Нов СТАРТ ” за надзор на стратегическите нападателни оръжия, предадоха международните организации.

Путин акцентира, че страната му прекратява присъединяване си, а не се отдръпва от контракта за ограничение на нуклеарните бойни глави, показва Ройтерс.

Той заяви, че има информация за тествания за нуклеарно оръжие в Съединени американски щати. Ако американците го създадат, Русия също ще направи такива тествания, безапелационен е съветският президент.

Украйна благодарение на Запада стартира войната още през 2014 година, а ние просто защитихме Донбас, Донецка и Луганска области, съобщи Путин, представен от Нова.

“Русия направи всичко допустимо да реши казуса в Донбас с мирни средства. Украинският режим не решаваше проблемите в Донбас, а просто се опитваше да печели време, извършваше политически убийства и принуждение над вярващите и говорещите съветски език. Западът си затваряше очите за тези репресии и стартира да доставя Украйна с оръжие ”, сподели съветският държавен глава и упрекна НАТО и западните съдружници в подготовка на Украйна за война.

Очаквайте детайлности!
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР