Руският президент Владимир Путин заяви, че световният шампионат по футбол

...
Руският президент Владимир Путин заяви, че световният шампионат по футбол
Коментари Харесай

Путин: Разбихме митовете за Русия

Руският президент Владимир Путин съобщи, че международният шампионат по футбол освен е бил сполучлив, само че и е разрушил антируските легенди и предразсъдъци, предадоха съветските медии. Той направи това изявление в Болшой спектакъл.

„ С неспокойствие чакаме мача, който ще дефинира водача на международния футбол. Но в същото време сме и тъжни, че грандиозният състезателен празник, който ни подари толкоз доста положителни страсти, ярки усещания и нови другари, е към края си “, съобщи президентът.

Путин сподели още, че всички фенове на футбола, които биха желали да останат в Русия по-дълго време, с цел да опознаят страната по-добре, ще получат на място удължение на визите. От своя страна президентът на ФИФА Джани Инфантино благодари на съветския президент за организацията.

Русия в продължение на месец беше хазаин на най-големия футболен конгрес. Тази вечер ще се изиграе финалът сред Франция и Хърватия. Вчера Белгия победи Англия в мача за трето място и записа най-хубавото си показване на международни футболни финали.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР