Руският президент Владимир Путин заяви, че от самото начало е

...
Руският президент Владимир Путин заяви, че от самото начало е
Коментари Харесай

Путин: Знаех, че няма да открият доказателства за връзки на Тръмп с Кремъл

Руският президент Владимир Путин съобщи, че през цялото време е знаел, че следствието на специфичния прокурор Робърт Мълър ще оправдае американския президент Доналд Тръмп по обвиняванията за сговор с Москва, предадоха Асошиейтед прес и Франс прес.

"От самото начало казвахме, че комисията Мълър няма да открие нищо, тъй като никой не го знаеше по-добре от нас ", съобщи съветският президент на конгрес за Арктика в Санкт Петербург.

Това беше първата реакция на Путин на отчета, който удостовери, че Москва е желала да повлияе на резултатите от изборите, само че не откри да е имало сговор сред Тръмп и Русия, отбелязва Агенция Франс Прес.Твърденията на политици от Демократическата партия за сговор демонстрират, че те отхвърлят резултатите от президентските избори през 2016 година.

Това е пренебрежение към избора на гласоподавателите и отразява рецесията на политическата система в Съединени американски щати, съобщи Путин, представен от АП.

Руският водач изрази вяра политическите битки във Вашингтон да намалеят, с цел да може Русия и Съединени американски щати да се концентрират върху проблемите от съвместен интерес, като контрола над разпространяването на нуклеарните оръжия, битката с тероризма и климатичните промени.Путин акцентира също, че Русия не е се е намесвала в избори в Съединени американски щати, отбелязва ТАСС.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР