Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден

...
Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден
Коментари Харесай

Владимир Путин поздрави Си Цзинпин за преизбирането му за президент на Китай

Руският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През изпрати поздравления до Си Цзинпин по отношение на преизбирането му за държавен глава на Китай. Текстът на приветствената депеша беше оповестен през днешния ден на уеб страницата на Кремъл, съобщи ТАСС, представена от Българска телеграфна агенция.

" Уважаеми господин Си Цзинпин, скъпи приятелю, приемете сърдечни поздрави по случай вашето преизбиране на поста ръководител на Китайската национална република ", се споделя в телеграмата.

" Решението на Общокитайското заседание на народните представители (парламента) е удостоверение за самопризнание на вашите заслуги отпред на страната, както и за необятната поддръжка на водения от вас курс към по-нататъшно социално-икономическо развиване на Китай и отбраната на националните ползи на международната сцена ", означи Путин.

" Уверен съм, че действайки дружно, ще осигурим усилване на плодотворното руско-китайско съдействие в най-широк кръг от области ", акцентира съветският президент.

Путин посочи, че в Русия се цени високо персоналния принос на Си Цзинпин " за подсилване на връзките на всеобхватно партньорство и стратегическо взаимоотношение " сред Москва и Пекин.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР