Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден

...
Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден
Коментари Харесай

Лондон: Владимир Путин губи ключова битка срещу Украйна

" Руският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През губи основна борба против Украйна ", това сподели шефът на английската работа за държавна връзка (отговорна за киберсигурността на държавните институции) Джеръми Флеминг, представен от израелската медия мигнюз.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 6685
" Плановете за Москва за бърза победа и на бойното поле, и в международната мрежа се провалиха ", добави той.

" Троловоте на Кремъл действаха безредно и неспособно. Опитите им да унищожат киберструктурата на Украйна се сблъскаха с професионална и ефикасна отбрана ",  акцентира шефът на службата.

По думите на Флеминг: Руската агитация стана един от основните фактори за основаване на безпорядък в Украйна.

" Москва използваше същите способи и в Сирия, и на Балканите. Те имаха за цел да подкопаят доверието към източниците на информация, да манипулират данните за думите и дейностите на други участници в един или различен спор, а също и да се популяризира и утвърди клишето, че Русия постоянно е права ", уточни ръководителят на институцията и добави: Ние и сътрудниците ни от съюзнически служби хвърлихме светлина върху тези дейности на Москва.

" На този стадий мога да кажа – Путин губи тази основна борба. Това е мотив за наслада. В същото време ние обаче не би трябвало да забравяме, че пропагандната машина на Кремъл не работи единствено в Украйна ", сподели още чиновникът от Лондон.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР