Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден

...
Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден
Коментари Харесай

Путин ще информира Си Цзинпин за разговорите Русия - НАТО, когато отиде в Пекин за олимпиадата

Руският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През ще осведоми китайския си сътрудник Си Цзинпин за диалозите сред Москва и НАТО, когато дойде в Пекин идващия месец, съобщи Ройтерс, базирайки се на представителя на Кремъл Дмитрий Песков.

Той посочи, че до момента не е ставало дума за някакви координирани дейности сред Москва и Пекин за гарантиране на сигурността. "В същото време Русия и Китай по силата на партньорските си връзки, на особеното си привилегировано партньорство, непрекъснато разменят информация и отзиви по най-актуалните въпроси, включително и по този (сигурността). Поради това евентуално президентът Путин ще осведоми Си Цзинпин за това, което се случва в тази област ", сподели Песков, представен от ТАСС.

Планирано е Путин да участва на церемонията по откриването на зимната олимпиада на 4 февруари.

Русия и Китай се сближават от ден на ден, защото и двете страни са подложени на възходящ напън от Запада - Москва поради скупчването на войски на границата с Украйна, а Китай - поради търговията и човешките права, отбелязва Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР