Руският президент Владимир Путин се заигра с любовта към родината

...
Руският президент Владимир Путин се заигра с любовта към родината
Коментари Харесай

Путин агитира руснаците да гласуват, играейки на струната любов към родината

Руският президент Владимир Путин се заигра с " любовта към родината " на руснаците, с цел да ги насърчи да гласоподават на президентските избори в неделя, защото той се пробва да усили изборната интензивност на изборите, които той е сигурен, че ще завоюва безапелационно, отбелязва " Франс прес ".

Кремъл се стреми към висока изборна интензивност, с цел да придаде легитимност на неизбежния четвърти управнически мандат на Путин, откакто опозиционният водач Алексей Навални прикани за протест на изборите, които той жигосах като фалшифицирани.

" За кого да гласувате, по какъв начин да упражните правото си на свободен избор, това е решение на всеки човек ", акцентира Путин в специфичен видеоклип.

" Но в случай че решението не бъде направено, тогава този основен, определящ избор ще бъде изработен без вашето мнение да бъде взето под внимание ", добави съветският държавен глава.

По думите му, руснаците би трябвало да се управляват в решението си от тяхната " съвест, разбирането за истина и правдивост и любовта към отечеството ".

Путин се чака да завоюва към 70 % от гласовете макар неналичието на сериозна предизборна акция и отводът му да взе участие в телевизионни диспути.

За негови съперници са издигнати седем претенденти, в това число милионерът болшевик Павел Грудинин и някогашната телевизионна водеща Ксения Собчак, само че никой от тях не набира повече от 8 % в социологическите изследвания.

На Навални, най-сериозния критик на Путин, му беше неразрешено да взе участие в изборите, тъй като има присъда по престъпни обвинявания, която поддръжниците му жигосаха като политически стимулирана. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР