Руският президент Владимир Путин отправи традиционното си обръщение към Федералното

...
Руският президент Владимир Путин отправи традиционното си обръщение към Федералното
Коментари Харесай

Путин заплаши с удари западните страни. Кога? НА ЖИВО

Руският президент Владимир Путин насочи обичайното си послание към Федералното заседание. Събитието стартира в 12:00 часа московско време на 29 февруари 2024 година в Гостиния двор в Москва. От Кремъл не разкриват авансово детайлности за Обръщението.

Самият президент по-рано разгласи, че " като се има поради вътрешнополитическият календар ", в обръщението ще бъдат сложени задания най-малко за идващите шест години.

Речта на Путин в Москва може да се гледа на улични монитори, а в редица съветски градове ще бъде показана гратис в кината. Президентът персонално работи върху текста на обръщението, за което, както означи представителят на Кремъл Дмитрий Песков, Владимир Путин е провел срещи с министри, вицепремиери, ръководители на отдели и сътрудници в администрацията.

За Русия

В началото на речта си Владимир Путин сподели, че Русия е потвърдила способността си да взема решение най-сериозните проблеми, а предстоят и други огромни проблеми и това може да бъде направено единствено от всички дружно. Той означи, че решаваща роля в битката, която страната води сега, имат нейните жители - хората работят в производството на три смени и вършат всичко, от което се нуждае фронтът.

През последните две години съветският бизнес изпрати милиарди рубли на доброволчески организации, подкрепящи бойците от СВО, а съветските герои на фронта знаят, че цялата страна е зад тях.

Относно войната

В речта си Путин помоли управляващите да създадат всичко допустимо, с цел да поддържат бойците, а също по този начин благодари на всички, които се бият.

„ Вековната единодушие и единение на народите на Русия е колосална и всепобеждаваща мощ “, сподели той. Според него съветските въоръжени сили са натрупали голям опит, а бойните качества на съветските войски са се нараснали неведнъж.

Той призна, че има проблеми в армията, само че означи, че има схващане по какъв начин да се оправят с тях.

Путин акцентира, че съветските въоръжени сили решително настъпват и освобождават нови територии. Той също по този начин даде обещание да направи всичко допустимо за преустановяване на спора, премахване на нацизма и решение на поставените задания на  " специфичната военна интервенция ".

За новото оръжие

Владимир Путин напомни новите оръжия на съветските въоръжени сили - крилатата ракета " Буревестник ", хиперзвуковият ударен комплекс с морско базиране " Циркон " и хиперзвуковият комплекс " Кинжал ", които към този момент се употребяват в зоната на СВО.

Той също по този начин приказва за комплекса " Сармат ", който към този момент е доставен на войските, като означи, че това оръжие скоро ще бъде употребявано в бойни условия.

Освен това, съгласно президента, се работи върху нови оръжия, за които всички „ скоро ще чуят “.

За разговора със Запада

Според Путин Русия е подготвена за разговор със Съединени американски щати за стратегическа непоклатимост и той назова машинация изказванията за хипотетичните проекти на Руската федерация да разположи нуклеарни оръжия в космоса. 

Тези клюки са нужни, с цел да въвлекат Москва в договаряния, които ще бъдат от изгода за Съединените щати.

Той назова „ нелепости “ думите, че Русия ще нападна Европа, като означи и лицемерието на Запада, когато се приказва за стратегическа непоклатимост в границите на нанасяне на стратегическо проваляне на бойното поле.

Путин заплаши Запада с ответни удари при положение на офанзиви на съветска територия.

Той означи, че точно западните страни са предизвикали спора в Украйна и Близкия изток, „ продължавайки да лъжат “ и да декларират „ без никакво разстройване “, че Русия сякаш има намерение да нападна Европа, макар че те сами избират цели за удари по Руската федерация и избират най-ефективното, съгласно тях, оръжие за заличаване, като даже афишират изпращането на контингент на НАТО в Украйна.

„ Ние помним ориста на тези, които в миналото изпратиха своите контингенти на територията на нашата страна. Но в този момент следствията за възможните интервенционисти ще бъдат доста по-трагични. Те би трябвало да схванат, че имаме и оръжия, които могат да поразяват цели на тяхна територия “, сподели президентът.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР