Руският президент Владимир Путин няма намерение да прави нещо драстично

...
Руският президент Владимир Путин няма намерение да прави нещо драстично
Коментари Харесай

Орбан отговори на въпроса за възможността на руска атака срещу Украйна

Руският президент Владимир Путин няма " желание да прави нещо фрапантно " по отношение на Украйна, сподели унгарският министър председател Виктор Орбан, запитан дали има вяра, че Русия ще нападна Украйна.

„ Не видях планове за сходни дейности от страна на президента Путин по време на договарянията. Президентът беше доста спокоен “, цитира РИА Новости отговора на Орбан на въпроса на „ Россия 24 “ дали има вяра във допустима съветска експанзия против Украйна.

Унгарският министър председател добави още, че " би трябвало да преговаряме, имаме няколко седмици за това – и не мисля, че ще се случи нещо фрапантно ".

По-рано президентът Владимир Путин назова Украйна инструмент на Съединени американски щати за въздържане на Русия и предложи да си представим по какъв начин страната, натъпкана с оръжия, ще стартира интервенция в Крим като член на НАТО.

Преди това президентът сподели, че е уведомил Виктор Орбан, че главните опасения за сигурността на Русия са били пренебрегнати от НАТО и Съединените щати.

Във вторник в Москва се организира среща сред Путин и Орбан. Страните обмениха отзиви по настоящи въпроси за обезпечаване на европейска сигурност. Унгарският министър председател Виктор Орбан прикани за разговор сред Русия и Запада.

Превод: ЕС
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР