Руският президент Владимир Путин може да намекне следващия месец, че

...
Руският президент Владимир Путин може да намекне следващия месец, че
Коментари Харесай

Комерсант очаква Путин да обяви кандидатура за нов мандат през ноември

Руският президент Владимир Путин може да намекне идващия месец, че ще взе участие на президентските избори през 2024 година, заяви през днешния ден вестник, „ Комерсант “. Това проправя пътя стопанинът на Кремъл да остане на власт най-малко до 2030 година, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

Официални длъжностни лица чакат, че в границите на конференция през ноември Путин може да разгласи, че ще взе участие в президентските избори през март следващата година, цитира „ Комерсант “ неидентифицирани източници, близки до президентската администрация.

Вестникът, който е един от най-уважаваните в Русия, написа също, че има и други сюжети за това какво ще направи Путин на конференцията и че той персонално ще вземе окончателното решение за това.

Кремъл не разяснява незабавно тази информация, показва Ройтерс. 

Путин, на който Борис Елцин повери президентския пост в последния ден на 1999 година, към този момент е бил държавен глава по-дълго в сравнение с всеки различен съветски властник след Йосиф Сталин, надминавайки даже 18-годишното ръководство на Леонид Брежнев.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР