Руският президент Владимир Путин е заповядал прекратяване на огъня в

...
Руският президент Владимир Путин е заповядал прекратяване на огъня в
Коментари Харесай

Путин спря войната! Ето причината

Руският президент Владимир Путин е заповядал преустановяване на огъня в Украйна за 36 часа. Той е упълномощил на министъра на защитата Сергей Шойгу да вкара едностранно помирение от 12:00 часа на 6 януари до 24:00 часа на 7 януари 2023 година, оповестиха от пресслужбата на Кремъл.

„ Предвид апела на Негово Светейшество патриарх Кирил, разпореждам на министъра на защитата на Руската федерация да вкара режим на преустановяване на огъня по цялата линия на прикосновение сред двете страни в Украйна от 12:00 часа на 6 януари до 24:00 часа на 7 януари “, се споделя в изказването.
-->
От Кремъл означават, че в регионите на бойните дейности живеят огромен брой жители, изповядващи православието, заради което Русия приканва украинската страна да им даде опция „ да участват на църковните служби “, съобщи настоящо.ком.

По-рано днес руският патриарх Кирил прикани за прекратяване на огъня в Украйна по време на православната Коледа, която се чества тази седмица и в съветската, и в украинската страна, макар че е един от гневните последователи на войната.

По-рано днес и турският президент Ердоган настоя пред съветския си сътрудник Владимир Путин да разгласи " едностранно " преустановяване на огъня в Украйна.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР