Руският президент Владимир Путин е готов за всякакви контакти, които

...
Руският президент Владимир Путин е готов за всякакви контакти, които
Коментари Харесай

Обаждане по телефона мъчи Путин! Кого чака

Руският президент Владимир Путин е подготвен за всевъзможни контакти, които биха помогнали на Москва да реализира задачите си - за предпочитане по кротичък път. Това съобщи представителят на Кремъл Дмитрий Песков, представен от ТАСС.

Той означи, че скоро не е имало начинания от страна на водачите на Германия и Франция за контакт с Путин.
-->
" Чухме доста от немския канцлер Олаф Шолц и френския президент Еманюел Макрон, които дадоха обещание да продължат уговорката си с съветския президент Владимир Путин, с цел да се намерят способи за излизане от обстановката, само че в последно време нямаше такива начинания. Чух пет-шест изявления на Макрон за готовността му да се обади на Путин за диалог, само че дано всички знаят - не е имало претенции, проекти или уточняване на вероятни дати за подобен диалог ", уточни Песков, представен от news.bg.

Същевременно той посочи готовността на съветския водач за разговор. " Президентът Путин беше и остава отворен за всевъзможни контакти, които могат да оказват помощ на Русия по някакъв метод да реализира задачите си. За предпочитане по кротичък път, на масата за договаряния, само че когато това не е допустимо, и с военни средства, както сега виждаме ", означи представителят на Кремъл.

" Ако приказваме за пълнота, тук има огромна въпросителна. Защото едно е, когато си безпристрастен във връзка с страните в спора, а друго е, когато индиректно участваш във военните дейности и заявяваш желание да увеличиш намесата си, и то на страната на един от участниците - в тази ситуация Украйна ", уточни Песков.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР