Руският президент и китайският президент Си Цзинпин са поканени на

...
Руският президент и китайският президент Си Цзинпин са поканени на
Коментари Харесай

Байдън: Владимир Путин и Си Цзинпин са поканени на срещата за климата

Руският президент и китайският президент Си Цзинпин са поканени на срещата на върха по климата, която Вашингтон има намерение да провежда през април във виртуален формат. Според пресцентъра на Белия дом, това е декларирал президентът Джо Байдън пред кореспонденти в петък, оповестява БГНЕС.
" Все още не, само че те знаят, че са поканени “, сподели Байдън в отговора на въпроса дали е поканил водачите на Русия и КНР на срещата. Както се прецизира в Белия дом, 40 международни водачи, в това число Путин и Си Цзинпин, са поканени на срещата на върха по въпросите на климата.
 Първата публична конференция на Байдън - най-вече въпроси за мигрантите от Мексико Първата публична конференция на Байдън - най-вече въпроси за мигрантите от Мексико
На първата публична конференция на Джо Байдън след встъпването му в служба преобладаваха журналистическите въпроси, свързани с мигр...
" Президентът Байдън е поканил 40 международни водачи на срещата на върха по климата, която той провежда на 22 и 23 април. Виртуалната среща…ще бъде излъчена онлайн ", се споделя в изказването на Белия дом.
Президентството има лист на поканените, в който са изброени, наред с други, имената на водачите на Русия и Китай. По-рано американските управляващи обявиха, че събитието ще бъде отдадено на тематиката за сливане на напъните за понижаване на нездравословните излъчвания в околната среда. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР