Руският опозиционер Алексей Навални, който бе приет тази сутрин по

...
Руският опозиционер Алексей Навални, който бе приет тази сутрин по
Коментари Харесай

Ето какво се е случило на борда на самолета, когато на Навални му прилошало

Руският опозиционер Алексей Навални, който бе признат тази заран по неотложност в болница в сибирския град Омск и в следствие изпадна в кома, е викал и стенел на борда на самолета, когато положението му се е влошило.

Навални е отишъл в тоалетната на самолета и не се върнал на мястото си.

Това излиза наяве от видео, което пусна в профила си в инстаграм съветският диждей Павлин - Павел Лебедев. Той е пътувал в същия аероплан, в който е бил и Навални, от Томск за съветската столица.

Лебедев е снимал и Навални по какъв начин пие чай на летището преди да се качи в самолета за Москва.

На борда на машината, обратно на първичната информация, кремълският критик не е ял или пил нищо.

Говорителката на Навални - Кира Ярмиш, заяви, че " Алексей към момента е на командно дишане и е в кома, в тежко положение ".  Кадър: Инстаграм Павел Лебедев
В същото време заместник-управителят на болничното заведение в Омск Анатолий Калиниченко, където по неотложност бе настанен Алексей Навални, съобщи, че до края на деня ще има повече информация по отношение на аргументите, които са водели до внезапното утежняване здравословното положение на кремълския критик, предава РИА Новости.

" Има няколко вероятни диагнози, които ще се потвърдят или отхвърлят в процеса на диагностициране. Провеждат се редица лечебни и диагностични дейности, лабораторни проучвания и съвещания с разнообразни експерти отблизо и надалеч... В течение на днешния ден, може да се каже, че ще сме в положение да сложим диагноза ", съобщи Калиниченко.

Компанията, която доставя напитките на летището в Томск, където Навални е пил черен чай, изрече подготвеност да спомага.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР