Руският халф Денис Давидов призна, че е прекратил договора си

...
Руският халф Денис Давидов призна, че е прекратил договора си
Коментари Харесай

Напусналият ЦСКА Денис Давидов останал без доход и квартира, не може да се прибере в родината си

Руският халф Денис Давидов призна, че е прекратил контракта си с ЦСКА. Той направи това посредством пост в своя Instagram профил, където разкри детайлности за тежката обстановка, в която е изпаднал.

Оказва се, че Давидов не може да се прибере в родината си, а в това време е освободил жилището в София и няма къде да живее.

Ето изказването на Давидов:

Здравейте на всички! Не мислех, че ще би трябвало да пиша това тук, само че очевидно би трябвало! В момента съм в България, защото имах контракт с клуб ЦСКА. Във връзка с актуалната обстановка в света започнаха финансови усложнения в клуба и ми предложиха да приключа контракта си и да се върна вкъщи. Съгласих се, само че с изискването, че ще има полет до Москва. По това време границите към този момент бяха затворени.

И от месец към този момент съм в България, очаквайки полет. Организацията на експортните полети не е спряна!!!! На 02.05.2020 година българското държавно управление провежда полет, който е с маршрут София-Москва-София, с цел да изведе жителите на Русия. Когато научих, че с този полет мога да се върна в родината си, закупих билети, прекратих контракта си и освободих жилището, в който живеех.

Но през вчерашния ден, на 30 април, Министерството на външните работи на Русия отхвърли да одобри своите жители!!! Българският аероплан ще лети празен. И 2 дни преди тръгване ние сме осведомени за това!!! Сякаш едвам през вчерашния ден научиха за самолета от България!

Останах без контракт, жилище, работа и приходи. Оказва се, че жителите на България са значими за България, само че жителите на Русия не са?!!! Разбирам, че обстановката е сложна, само че желая да направя това обществено притежание! Не се надявам на знамение, само че се надявам, че най-малко нещо ще се промени! Желая ви здраве в този сложен миг!
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР