Руският диктатор Владимир Путин може да загуби властта си в

...
Руският диктатор Владимир Путин може да загуби властта си в
Коментари Харесай

Анализатор: Три сценария за краха на Путин

Руският деспот Владимир Путин може да загуби властта си в Русия при няколко сюжета , в това число възможна гражданска война и така наречен дворцов прелом.

Смяна на властта може да настъпи и откакто бунтовническият легион " Свобода на Русия ", който става все по-силен, доближи до Москва, а по-късно властта ще се смени, съобщи ръководителят на портала After empire, политологът Олга Курносова в ефира на канала " FreeDom ".

Според специалиста революцията в Руската федерация е допустима, когато съветските бойци на фронта осъзнаят, че е време да обесят офицерите си . " Когато забележим, че редниците разстрелват своя пълководец, това ще значи, че революционните настроения във войските към този момент са се развили ", сподели тя.

Експертът добави, че опасността за режима на Путин може да идва и от представители на елитите .

" Когато елитите, осъзнавайки че колапсът наближава, сами към този момент ще вземат и ще създадат нещо във връзка с самия Путин. Защото през днешния ден главният мотор на тази война е, несъмнено, персонално... Путин ", акцентира анализаторът.

В Русия Владимир Путин е на власт към този момент повече от 20 години. Бившият английски разузнавач Кристофър Стийл предвижда, че западните страни би трябвало да се " приготвят за края на ерата " на съветския деспот.

Той счита, че съветският водач ще напусне властта през идната година. Стийл също по този начин съобщи, че Путин може да почине ненадейно, защото достоверни източници оповестяват, че диктаторът е болен .

По-рано Михаил Подоляк, консултант на ръководителя на канцеларията на президента на Украйна Володимир Зеленски, съобщи, че съветската страна към този момент е " бременна с гражданска война ". Подоляк е сигурен, че в Русия ще има прелом.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР