Руският диктатор Владимир Путин, който започна на 24 февруари кървава

...
Руският диктатор Владимир Путин, който започна на 24 февруари кървава
Коментари Харесай

Германският канцлер: Путин ме убеждаваше, че Украйна и Беларус не трябва да бъдат независими държави

Руският деспот Владимир Путин, който стартира на 24 февруари кървава война в Украйна, е убеждавал канцлера на Германия Олаф Шолц, че Украйна и Беларус " не би трябвало да бъдат самостоятелни страни ". Това разкри самият Шолц по време на днешния ден на отворените порти на администрацията на канцлера,. 
 
Това мнение Путин е декларирал в навечерието на пълномащабното навлизане в Украйна. Той не желае да одобри демократични, отворени общества в Европа. Той даже е стигнал по-далеч, като е прецизирал пред немския канцлер, че има поради, че Украйна и Беларус не би трябвало да бъдат самостоятелни от Русия. 
 
Олаф Шолц упрекна съветския военнопрестъпник Владимир Путин, че е подхванал офанзива против Украйна по " изцяло неуместни " аргументи. " НАТО в никакъв случай не е било опасност за Русия ", сподели той. 
 
" Войната, която Путин стартира, имаше за цел покоряването на съседа - аз мисля, че това беше първичната цел.  В момента Русия е загрижена за териториалните придобивки в Източна Украйна. Путин в действителност е имал концепция да прокара нови граници с флумастер по европейската карта и по-късно да каже: " Това е моe, а това - твое ". Няма по какъв начин да стане това, не работи ", съобщи Шолц. 
 
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР