Руският астролог Тамара Глоба смята, че предстоящият август ще бъде

...
Руският астролог Тамара Глоба смята, че предстоящият август ще бъде
Коментари Харесай

Астролог назова зодиите, които ги чакат драстични промени през август

Руският астролог Тамара Глоба счита, че идният август ще бъде най-непретенциозният месец в годината. Тя поучава всички зодии да се провиснал и да се радват на живота.

Основният съвет за месеца е да не насилвате нещата, както в персонална, по този начин и в професионална сфера. Три знака на Зодиака обаче няма да могат да се провиснал изцяло, т.к. животът им се трансформира.

Раците, Лъвовете и Рибите би трябвало да отделят време, с цел да се свържат с другари и обичани хора и да натрупат позитивна сила.

Рак

През август Раците ще бъдат оптимистични. Топлината ще им даде опция да поемат топлите слънчеви лъчи и да се отдадат на размисъл. В любовта Ракът ще притегли вниманието на противоположния пол, излъчвайки съблазън. Ако търсят, съдбовната среща е тъкмо зад ъгъла, счита Глоба.

В професионалната сфера те би трябвало да се стегнат и да не приказват доста: съперниците наблюдават деликатно страхотните хрумвания на Рака, тъй че представителите на знака би трябвало да бъдат нащрек. В кариерата им ги чака покачване, защото шефовете няма да могат да подминат триумфа. И с цел да поддържате формата си, коства да прекарате дни на гладно.

Глоба декларира, че в случай че Раците вземат значимо решение през август, те ще съумеят с бързи резултати.

Лъв

Амбициите на Лъва ще скочат внезапно през последния месец на лятото. Месецът ще се стори работлив и забавен за знака и те ще се възползват от това. Тук е значимо да не ставате егоцентрични, с цел да не обидите близки. Астрологът дава обещание на самотните Лъвове запалително запознанство, което ще извърши сърцата им с романтика.

Във финансите през август ще царува цялостна естетика. Знакът ще може да осъществя най-смелите бизнес хрумвания, като опустошава пречещите условия и намесва съперниците по пътя си.

Оттук нататък паричният поток ще бъде пълностоен до края на годината. Но Лъвовете би трябвало да се погрижат и за тялото, за което ще им помогне постоянната физическа интензивност.

Глоба дава обещание, че през август на Лъвовете ще бъдат позволени всевъзможни промени - от смяна на имиджа до овакантяване на друга работа и пренасяне.

Риби 

Август ще донесе позитивни промени във водния знак. В персоналния си живот те ще желаят да трансформират целите в връзките с колегата, което ще бъде от изгода единствено за последния. А самотните Риби са изцяло наясно със своята прелест.

Успехът чака Рибите в професионалното занятие, още повече че новите планове ще бъдат финансови. Въз основа на такива резултати креативният знак ще може да опита нещо ново, вследствие на което Рибите ще могат даже да създадат нещо, което не е работило преди.

Глоба поучава да не се преуморявате в това съревнование, тъй че хроничните болести да не ви напомнят за себе си. Имате потребност от отмора надалеч от вкъщи и в приятна компания.

Като цяло астрологът поучава Рибите да не пречат на измененията, които идват в живота, с цел да не попречат на идването на ярка линия.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР