Руските войски с прецизен удар по предприятие в Харков са

...
Руските войски с прецизен удар по предприятие в Харков са
Коментари Харесай

Руските въоръжени сили са унищожили две установки HIMARS

Руските войски с акуратен удар по дружество в Харков са унищожили две американски РСЗО, оповестиха от Министерството на защитата в сводка за 1 август.

" В резултат на високоточен удар в град Харков, на територията на украинския цех " Енергийни машини ", бяха унищожени две американски пускови установки на реактивни системи за залпов изстрел HIMARS ", сподели се споделя в документа.

Освен това до 200 души и седем бронирани машини бяха премахнати посредством въздушен удар в пункта за краткотрайно разполагане на 92-ра механизирана бригада на Въоръжените сили на Украйна в Харковска област.

През юли Съединени американски щати оповестиха нов пакет от военна помощ за Украйна на стойност към 820 милиона $. Той включва спомагателни муниции за американските HIMARS, две норвежки зенитно-ракетни системи NASAMS, до 150 000 артилерийски снаряда и четири контрабатарейни радара.

Миналата седмица външният министър Сергей Лавров в телефонен диалог с държавния секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен съобщи, че западните доставки на оръжия за Украйна единствено удължават спора, удължават мъката на режима в Киев и умножават жертвите.

Подкрепете ни като последвате или харесате вестник " ДУМА " във ФЕЙСБУК --> <--

Споделяйте нашите изявления.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР