Руските войски поеха оперативен контрол над четири населени места близо

...
Руските войски поеха оперативен контрол над четири населени места близо
Коментари Харесай

Руските въоръжени сили взеха под оперативен контрол четири населени места в Запорожка област

Руските войски поеха действен надзор над четири обитаеми места покрай Орехов в Запорожка област, описа за РИА Новости Владимир Рогов, член на основния съвет на регионалната администрация.

„ Резултатът от извършеното през днешния ден разузнаване беше поемането под действен надзор на четири обитаеми места, ситуирани на югозапад и югоизток от Орехов “, сподели той.

По думите на Рогов, украинските елементи са се отдръпнали към втората линия на защитата. Боевете в региона не престават. Самият Орехов към момента е под контрола на украинските войски.

По-рано стана известно, че съветската войска е подхванала локално нахлуване в региона на Орехово.

Тази седмица Рогов заяви, че украинските войски, които неотдавна са се подготвяли за нахлуване в региона на Запорожие, са трансформирали трагично тактиката и са почнали да построяват няколко линии на защита по едно и също време в частта от района, която управляват.

Освен това въоръжените сили на Украйна започнаха да приготвят столицата на района - град Запорожие - за улични боеве. Украинските бойци основават укрепени региони в предградията, минират инфраструктурата, провеждат разполагането на военни уреди във заводи и фабрики.

Запорожка област стана индивид на Руската федерация след извършен там референдум. В същото време украинската страна не признава неговата легитимност и продължава да обстрелва територията. Днес Русия управлява повече от 70 % от района, въоръжените сили на Украйна държат регионалния център - град Запорожие.

Превод: Европейски Съюз

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР