Руските окупатори ежедневно извършват масирани атаки и изпращат огромен брой

...
Руските окупатори ежедневно извършват масирани атаки и изпращат огромен брой
Коментари Харесай

Руснаците разстрелват своите за назидание пред строя, край Авдеевка и Бахмут дават невиждан брой жертви

Руските окупатори всекидневно правят масирани офанзиви и изпращат голям брой пехота за взлом на Авдеевка. За това приказва офицерът от " Легиона на свободата " и майор от украинското Министерство на вътрешните работи Максим Морозов, представен от организация УНИАН.
 
" Ако съветските военни откажат да тръгнат на взлом, тогава те демонстративно биват разстрелвани пред строя. Русия към момента има мобилизационен запас. Сега виждаме нов запас, от който руснаците стартират да вземат мобилизирани - това са незаконни имигранти и принудително мобилизирани мигранти. Наистина Авдеевка бие върхове за очистване на врага в жива мощ и техника. Врагът се пробва да обкръжи Авдиевка, само че за украинските бранители този противников проект не е нов ", изясни той пред телевизия " Еспресо ".
 
" Затова не е нужно да напущаме Авдеевка в този момент. Разбира се, обстановката е сериозна на север и в региона на индустриалната зона. Но има полеви командири на всяка бригада и единствено посредством единодушие дружно е допустимо да се отстъпи или да се отдръпна на втора линия. Но в този момент никой не приказва за оттегляне на въоръжените сили на Украйна ", обобща Максим Морозов.
 
Градът в Източна Украйна е под опасност от обграждане от началото на пълномащабното съветско навлизане в Украйна. 2 години поред нашествениците афишират завладяването на Авдеевка, акцентира Морозов. По думите му никой сега от ЗСУ не приказва за евакуиране на украинските сили.
 
Владимир Путин обезверено се пробва да превземе Авдеевка, с цел да разгласи някаква победа на фронта преди края на годината. Освен това наближават и президентските избори в Русия и за съветския деспот е значимо да показа на съветската публика някакъв триумф във войната.
 
По данни на Киев от началото на нашествието над 335 000 съветски бойци са убити в Украйна. Край Авдеевка, както и в боевете за Бахмут, съветската войска даде невъобразим брой жертви. Тактиката на окупаторите е да хвърлят пушечно месо на фронта. Според специалисти украинските сили сега имат една цел: тя не е деокупиране на земи, а заличаване на колкото е допустимо повече жива мощ и военна техника на врага.
 
През денонощието съветските окупационни сили нападнаха в съвсем всички направления. По данни на Генералния щаб на Въоръжените сили на Украйна са се случили 83 бойни конфликта. Руснаците нападат в Купянск, Лиман, Бахмут, Авдеевка, Мариинка и други направления.
 
Украинските военни нанесоха мощни удари по съперника. Така ракетните войски са поразили хеликоптер, зенитно-ракетен комплекс, три зони на централизация на вражеска военни сили, въоръжение и военна техника, склад за муниции и две артилерийски системи. От своя страна авиацията е нанесла  11 удара по окупаторите.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР