Рускинята Юлия Скрипал, която бе отровена в британския град Солсбъри

...
Рускинята Юлия Скрипал, която бе отровена в британския град Солсбъри
Коментари Харесай

Роднина на Скрипал: Юлия се готвеше да стане майка преди отравянето

Рускинята Юлия Скрипал, която бе отровена в английския град Солсбъри дружно с татко си - двойния сътрудник Сергей Скрипал, се е подготвяла да роди дете. Това описа близка нейна родственик.

" Тя правеше ремонт на жилището си. Една от стаите тя пригаждаше за детска. Втората - за спалня. Кухнята и банята към този момент бяха ремонтирани. Тя плащаше за всичко сама. И, даже преди да замине при татко си, тя е позвънила на дизайнерката си и ѝ е споделила, че е не може да се види с нея и да ѝ даде следващата вноска за работата - 50 000 рубли ", описа братовчедка ѝ Виктория Скрипал, оповестяват международни медии.
Тя също разяснява и видеосъобщението на Юлия Скрипал, записано от самата нея преди дни във Англия. По думите на Виктория, тя е забелязала някои странни неща в държанието на братовчедка си.

" Първо, тя беше доста отслабнала - с към 20 кг. Второ, тя беше облечена в къса рокля. Тя в никакъв случай не е носила такива. Или панталони, или дълги поли - това са нормалните ѝ облекла. Трето, тя имаше белег на врата. Той като че ли съзнателно бе показван, въпреки и дамите нормално да крият белезите си, въпреки всичко не сме мъже. Самата ѝ тирада също не бе присъща за нея. Нямаше думи паразити, Юлия приказва по-бързо. Виждаше се, че ѝ е тежко да приказва такива неща, даже долната ѝ джука се движеше някак си изключително. Усещаше се напрежение ", споделя Виктория.
Юлия и Сергей Скрипал, съгласно версията на английските управляващи, бяха отровени в английския град Солсбъри при започване на март. Лондон упреква за покушението Москва. Русия отхвърля всичките обвинявания.
Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР