Руски политически анализатор твърди, че шефът на Вагнер Евгений Пригожин

...
Руски политически анализатор твърди, че шефът на Вагнер Евгений Пригожин
Коментари Харесай

Проф. Валерий Солвей: Пригожин е жив, дебне Путин!

Руски политически анализатор твърди, че шефът на " Вагнер " Евгений Пригожин е към момента жив и счита, че при самолетната злополука предходната седмица е умрял негов двойник, а не самият пълководец.

Д-р Валерий Соловей, някогашен професор в Московския институт за интернационалните връзки, твърди, че Пригожин не се е качил на самолета, измъквайки се от опита за ликвидиране, който президентът Путин е наредил, а в този момент крои проекти за възмездие, оповестява Independent.

" Самолетът, с който е трябвало да лети Евгений Пригожин, е свален от съветска система за противовъздушна защита ", споделя доктор Соловей и добавя:

" На борда не е имало детонация. Самолетът е свален извън. Самият Пригожин не е бил на борда. Вместо него е летял неговият двойник. И апропо, Владимир Путин е изцяло наясно с това. Шефът на " Вагнер " е " жив, здрав и свободен ", сподели той и съгласно изказванията му Пригожин се готви за възмездие. Той има намерение да си отмъсти на хората, които имаха желание да го унищожат ", сподели някогашният професор.

Московският политически анализатор твърди също, че Пригожин има 1,6 милиарда паунда в биткойни, които ще употребява, с цел да си отмъсти.

Д-р Соловей, който от дълго време твърди, че разполага с вътрешна информация за Кремъл и постоянно повтаря, че Путин е тежко болен и употребява двойници, с цел да прикрие здравословното си положение, съобщи, че ще разкрие местонахождението на Пригожин през септември. Според него обаче той не е в Африка, където е ситуирана частната войска на " Вагнер ".

В изказване от неделя Русия съобщи, че след съдебномедицинска експертиза са разпознати всичките 10 тела, открити на мястото на злополуката, и самоличността им подхожда на предварителния лист с лицата на борда.

Частният аероплан на Пригожин падна северозападно от Москва, при което починаха всички пасажери. На борда на самолета Embraer Legacy 600 е била и дясната му ръка Дмитрий Уткин, както и петима други пасажери и трима членове на екипажа.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР