Руски медии започнаха да помагат на демократката Тулси Габард в

...
Руски медии започнаха да помагат на демократката Тулси Габард в
Коментари Харесай

Медия от САЩ: Русия дава рамо на черна пешка за Белия дом

Руски медии започнаха да оказват помощ на демократката Тулси Габард в нейната битка за президент на Съединени американски щати, разяснява американската телевизия Ен Би Ес.

Според разбор на публицистите от Съединени американски щати ден, откакто законодателката от Хаваите разгласи за своите планове да се състезава за Белия дом на изборите на 3 ноември 2020 година, през днешния ден единствено в три англоезични медии, които държат линията на Кремъл - малкия екран Russia Today, радиото Sputnik News и осведомителния уебсайт Russia Insider – е имало 20 материала, отдадени на Габард. Широко са били осветени нейните позиции за примирие с Русия и срещата на претендентката със сирийския президент Бащар Асад през 2017 година

"За съпоставяне имената на две кандидатки от Демократическата партия – Камала Харис и Елизабет Уорън са се появили 10 пъти в тези медии и отношението към тях бе надалеч от приятелско ", проучват от Ен Би Си. "Също по този начин на рецензия са били подложени хора измежду демократите, които дефинираха своята съпартийка като черна пешка на Русия ", приключва анализът.



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР