Руски лекар постави изненадваща диагноза на президента Владимир Путин в

...
Руски лекар постави изненадваща диагноза на президента Владимир Путин в
Коментари Харесай

Руски лекар постави изненадваща диагноза на Путин

Р уски доктор сложи изненадваща диагноза на президента Владимир Путин в сряда по време на първото му посещаване в Чукотка, който се намира в източната част на страната, написа Newsweek

Оценката беше направена, откакто Путин дойде в Анадир, столицата на района Чукотка. 

Диагнозата му беше направена от Денис Клос, който е шеф на отделението на окръжната болница в Чукотка. 

Руският водач е на първото си районно пътешестване за годината, заяви Newsweek. 

Здравето на Путин е обект на клюки от години. През октомври 2023 година стотици хиляди руснаци потърсиха информация в най-популярната търсачка в страната Yandex, откакто безпочвен слух, че Путин е претърпял сърдечен арест, нашумя по целия свят. 

Клос оцени положението на Путин като " чудесно ", съобщи медията. 

„ Весел глас, радостна походка. Начинът, по който показва мислите си: налично, разбираемо “, сподели Клос за Путин пред съветската държавна осведомителна организация РИА Новости.  

Лекарят посъветва Путин да си почива повече, като сподели, че това играе значима роля за дълголетието. Той също по този начин съпостави здравословното положение на 71-годишния мъж с това на президента Джо Байдън.  

„ Възрастта оказва колосално въздействие върху Байдън. Въпреки че наподобява, че има здравословен метод на живот и диета, възрастта несъмнено е взела своето “, сподели лекарят.  

Путин сподели на жителите на Анадир, че отделя два до два часа и половина на спорт всеки ден.  

„ Поне два часа, от време на време малко повече, тъй като имам зала за спорт и басейн “, сподели Путин за физическата си интензивност и добави, че “всеки човек би трябвало да знае, че е належащо да отделя време за физическо. “ 

Russian Doctor Gives Putin Surprise Diagnosis

— Andy Cooper (@andycooper52)
„ Това е един от най-важните обществени индикатори за развиването на обществото “, добави той.  

Споделяйки своята „ загадка “ за здравословен живот, Путин сподели: „ Трябва да обичаш работата, която вършиш. “ 

Путин е на предизборна обиколка из Русия преди президентските избори в страната през 2024 година, които би трябвало да се проведат на 17 март. Според конституционните промени, направени преди войната в Украйна, Путин може да остане на власт до 2036 г. 

Путин разгласи през декември, че ще се кандидатира за преизбиране. Ако успее, това ще бъде неговият пети мандат като президент на Русия. 

През 2023 година Agentstvo, съветски проверяващ уебсайт, откри, че думите за търсене „ мъртъв Путин “, „ обречен на смърт Путин “ и „ Путин умря “ са получили повече от 417 000 визити, като запитванията за хипотетичната гибел на Путин се появяват в първите 12 поръчки, съдържащи името му. 

Слухът за сърдечния арест и гибелта на Путин се появи след обява в Telegram от съветския клюкарски канал General SVR на 26 октомври, че Путин е умрял в резиденцията си във Валдай в „ 20:42 ч. московско време “, предизвиквайки „ държавен прелом в Русия “. 

Акаунтът в Telegram, който има близо половин милион клиенти, твърди, че разполага с вътрешна информация от Кремъл, само че неведнъж е разгласил дезинформация. Авторът на канала е неизвестен. 

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков сподели пред кореспонденти, че изказванието, че Путин е умрял, е " просто следващата машинация " и че " всичко е наред ". 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР