Руски хирурзи от Амурска област извадиха два фрагмента от игла

...
Руски хирурзи от Амурска област извадиха два фрагмента от игла
Коментари Харесай

Руски хирурзи извадиха парчета игла от сърцето на пациент

Руски хирурзи от Амурска област извадиха два фрагмента от игла от на пациент, заяви РИА Новости, представена от БГНЕС.
„ В Областната клинична на болница в Амурска област беше направена неповторима интервенция: два фрагмента от игла бяха извадени от сърцето на 25-годишен пациент. Младият мъж беше признат с недоволства от болки в сърцето откакто се убол с игла, инцидентно попаднала в леглото му " - се споделя в известието на болничното заведение.
 Уникална интервенция направиха в столичната болница Св. Анна Уникална интервенция направиха в столичната болница " Св. Анна "
Уникална сърдечна интервенция направиха в столичната болница " Света Анна ". Лекарите назовават 71-годишния си пациент медицински феномен, съо...
Мъжът е бил прегледан незабавно в приемното поделение на болничното заведение, след което се открило, че части от иглата се намират в перикарда, а животът на пациента е бил в заплаха. Екип от дежурни хирурзи направили незабавната интервенция.
" Беше извънредно мъчно да се извадят парченцата от иглата, попаднали в сърцето. Въпреки това, с помощта на добре координираната работа на незабавния екип, лекарите се оправиха със задачата. И двата фрагмента бяха отстранени по време на интервенцията. Пациентът беше изписан седмица по-късно, нищо не заплашва здравето му ", оповестиха от болничното заведение.
Лекарите означават, че сходни интервенции са доста редки в практиката на хирурзите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР