Руската връзка с взрива край Карнобат е очевидна, но скоро

...
Руската връзка с взрива край Карнобат е очевидна, но скоро
Коментари Харесай

Бойко Ноев: Русия стои зад взрива в складовете на Гебрев

Руската връзка с гърмежа край Карнобат е явна, само че скоро за този случай няма да се приказва. „ Няма да се приказва, тъй като няма жертви и огромни поражения”, съобщи Бойко Ноев. Бившият боен министър сподели също, че казусът повдига въпроса за работата на прокуратурата в сходни случаи. Той сподели фотография на еластичен експлозив, открит при различен случай в наш оръжеен склад. По думите му, прокуратурата е изключила това като доказателство, тъй като експлозивът не е избухнал, значи няма връзка с гърмежа.
„ Защо Гешев върви в Москва? Защо български прокурори се образоват в Москва? Това са въпросите, които би трябвало да си зададем”, съобщи още Бойко Ноев пред bTV.

Доказано е наличието на жители от Русия у нас по време на предходни гърмежи в оръжейни хранилища у нас, които са били в Чехия при сходни произшествия и в Лондон при отравянето на Сергей и Юлия Скрипал, напомни Ноев, представен от frognews.bg. Той разяснява още обстановката с така наречен „ пачи тест” – когато нещо наподобява на патица, лети като патица и кряка като патица, значи най-вероятно е патица.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР