Руската телевизия излъчи историята за Виктор, военнослужещ от Донецк, който

...
Руската телевизия излъчи историята за Виктор, военнослужещ от Донецк, който
Коментари Харесай

Украински неонацист се срещна с военен на ДНР, когото е изтезавал и го помоли за прошка

Руската телевизия излъчи историята за Виктор, военнослужещ от Донецк, който получил редица рани в плен от украински националисти: той получи доста удари по главата, шията и гърдите

Според лекарите фактът, че Виктор е оживял, може да се назова знамение.

Във видеото участва и този, който се е измъчвал боеца от Донецката национална република в украински плен. Неонацистът, който след това попада в ръцете на съветските военни, описа детайлности за това по какъв начин е тормозил донбасеца.

Виктор се срещна очи в очи с украинския войник, който го е измъчвал, и който го помоли за амнистия за случилото се.

" Нямам потребност от извинения - Господ е твоят арбитър ", отвърна боецът от ДНР.

Неонацистът стартира да плаче, само че сълзите няма да му оказват помощ. Мъчителят чака присъда и заслужено отмъщение за осъществените закононарушения.

ВИДЕО:

https://vk.com/video-31371206_456259045

Междувременно, по искане на Московския Басманен съд, двама офицери от украинските въоръжени сили бяха задържани задочно: командирът на 53-та обособена механизирана бригада Андрий Поляков и командирът на 2-ри десантно-щурмови батальон на 95-та обособена десантна бригада на въоръжените сили на Украйна Алексей Махов. Те са упрекнати в потребление на неразрешени способи на война, геноцид на жителите на Донбас и грубо отношение към пленените съветски бойци.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Facebook ни лимитира поради позициите ни! Споделяйте в профилите си, в групите и в страниците и по този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще доближават до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР