Руската компания “Лукойл” за пореден път демонстрира незачитане на решенията

...
Руската компания “Лукойл” за пореден път демонстрира незачитане на решенията
Коментари Харесай

Пеевски: “Лукойл” за пореден път демонстрира незачитане на българския парламент и законите

Руската компания “Лукойл” за следващ път показва неуважение на решенията на българския парламент и законите на страната, като е внесла 25 млн лева по-малко за декември във Фонда, от който се компенсират разноските на хората за превоз. Според Закона за компенсиране на разноските на потребителите за превоз бе изчислено, че до днешна дата " Лукойл " би трябвало да внесе към 70 милиона лв. за декември, а са импортирани едвам 45. Това съобщи ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски в прессъобщение.

Настоявам способените държавни органи неотложно да подхващат нужните дейности, с цел да съберат дължимите 25 млн от компанията, като защитят ползите на страната и хората. Тяхна отговорност е да наблюдават прецизно всеки месец компанията да си извършва отговорностите към страната, сподели още Пеевски.

На “Лукойл” подсещаме, че България е европейска страна и няма да допусне сходно унизително отношение от страна нито на “Лукойл”, нито от която и да е съветска компания, конструкция или личност, безапелационен е депутатът от Движение за права и свободи.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР