Руската инвазия в Украйна потресе света и за една нощ

...
Руската инвазия в Украйна потресе света и за една нощ
Коментари Харесай

Васко Младенов от Киев: Ситуацията не е спокойна, искам да се върна в България


Руската инвазия в Украйна потресе света и за една нощ промени животите на милиони хора, в това число и на българите, живеещи в страната. Сред тях е и някогашният тенисист Васко Младенов. Той живее в Украйна от няколко месеца насам, където работи като треньор, а връзката му с тази страна е още по-силна поради обстоятелството, че неговият дядо е украинец.

Младенов разгласява малко видео във Фейсбук, в което описа каква е обстановката в украинската столица Киев. Той разкри, че в града непрекъснато се чуват изстрели и детонации и се надява да бъде евакуиран допустимо най-скоро.

„Скъпи сънародници, с вас е Васко Младенов и сега се намирам в Киев. Тук обстановката не е спокойна. Има бомби, има много аларми, самолети, гърмежи, стрелби и съм в един хотел против българското посолство. Много очаквам, в действителност очаквам нашите управляващи да създадат всичко допустимо, с цел да бъдем евакуирани. Всъщност, аз съм самичък в хотела, тъй че с цел да бъда евакуиран от нашето посолство, с цел да се завърна вкъщо колкото се може по-скоро. Моля, направете всичко допустимо това видео и тази информация да бъде публикувана. Много очаквам, доста желая да се върна в България. Благодаря ви“ – сподели Младенов в късото си послание.

Видеото на Васко Младенов можете да видите ТУК:
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР