Руската фрегата Адмирал Горшков успешно е изстреляла хиперзвукова ракета Циркон

...
Руската фрегата Адмирал Горшков успешно е изстреляла хиперзвукова ракета Циркон
Коментари Харесай

Русия се похвали с успешно изпитание на хиперзвуковата ракета Циркон

Руската фрегата " Адмирал Горшков " сполучливо е изстреляла хиперзвукова ракета " Циркон " от Бяло море по полигон в региона на Архангелск. Това оповестиха от съветското военно министерство, представени от ТАСС.
" Водещата фрегата по плана 22350 " Адмирал Горшков " изстреля хиперзвукова крилата ракета " Циркон " от Бяло море по крайбрежна цел, ситуирана на полигона Чижа в региона на Архангелск ", означават съветските военни.
 Украински боен шеф сподели какво му би трябвало за погром на Русия в Черно море Украински боен шеф сподели какво му би трябвало за погром на Русия в Черно море
Украинските военни и за момент не ги напуща фантазията да станат пълновластни владетели на Черно море, написа svpressa.ru. За задачата категоричн...
 

Както прецизираха от съветското военно ведомство, ракетата " Циркон " сполучливо е поразила крайбрежната цел, ситуирана на разстояние над 350 км. " Скоростта на полета на ракетата беше повече от 8 Маха ", прибавиха от министерството.
като част от тествания на нови типове оръжия. Силите на беломорската военноморска база на Северния флот са обезпечили затварянето на зоната за пукотевица.
 Руският Черноморски флот ще организира взаимни учения с НАТО Руският Черноморски флот ще организира взаимни учения с НАТО
Кораби от Черноморския флот на Русия ще вземат участие в интернационалното обучение „ АМАН-2021 ”, което ще се състои през идващия фев...
Първото изстрелване на хиперзвуковата крила ракета " Циркон " от фрегатата " Адмирал Горшков " беше осъществено при започване на октомври. Тогава корабът изстреля ракета от Бяло море, като тя порази морска цел в Баренцово море. Най-високата скорост на " Циркон " е била 8 пъти скоростта на звука, височината на полета доближи 28 км. След това изстрелване беше осъществено през ноември. Тогава " Циркон " сполучливо порази морска цел на разстояние 450 км. Скоростта на полета на ракетата беше повече от 8 Маха.
Плановете за основаване в границите на държавната стратегия за въоръжение за 2011-2020 година на корабния комплекс " Циркон " с хиперзвукова ракета е разгласен през февруари 2011 година Летните тествания на ракетата започнаха през 2015 година.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР