Руската Федерална служба по военнотехническото сътрудничество призова България да не

...
Руската Федерална служба по военнотехническото сътрудничество призова България да не
Коментари Харесай

Русия видя заплаха за международното право в българските ракети за Киев

Руската Федерална работа по военнотехническото съдействие прикани България да не предава на Украйна ракети за зенитни ракетни системи С-300, с цел да не бъде позволено нарушаване на интернационалното право, съобщи ТАСС, представено от Българска телеграфна агенция.

" Предаването от България на Украйна на ракети за зенитни ракетни системи С-300 в зоната на бойните дейности ще докара до ескалация на спора и до почтени човешки жертви ", се споделя в изказването на съветската федерална работа.

По-рано през днешния ден болшинството в Народното събрание реши България да изпрати муниции и ракети. Ракетите са оповестени за неизправни от армията и ще послужат за елементи на украинците, а патроните са от складовете на Министерство на вътрешните работи и не са нужни на вътрешното ведомство.

Предложението беше импортирано от ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и Движение за права и свободи, докара до напрежение в пленарната зала. В началото на днешното съвещание Българска социалистическа партия желаеха министърът на защитата Тодор Тагарев да се яви в пленарната зала и да взе участие в полемиките.

Все още не е ясно какво количество от това, което даваме, ще желаят в Киев и по какъв начин техниката ще доближи до Украйна. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР