Руската Дума приеха на първо четене правителствени законопроекти за освобождаването

...
Руската Дума приеха на първо четене правителствени законопроекти за освобождаването
Коментари Харесай

На първо четене: В Русия приеха закон, освобождаващ чиновниците от случайна корупция

Руската Дума одобриха на първо четене държавни законопроекти за освобождението на служители, съдии, прарламентаристи и чиновници на държавни компании от отговорност за нарушаването на антикорупционните закони, настъпили по независещи от тях условия, оповестява lenta.ru.
Това могат да бъдат условия, " намиращи се отвън контрола " на чиновника, депутата или съдията, а също по този начин непредвидени условия с непреодолима мощ, да вземем за пример стихийни бедствия, пожари, епидемии, стачки, военни дейности и терористични актове, както и взимани от държавните и локални органи забранителни или ограничаващи ограничения.
 US сенатори: Корупция и политизирано правораздаване са провокации пред връзките с България US сенатори: Корупция и политизирано правораздаване са провокации пред връзките с България
Двама авторитетни американски сенатори разгласиха позиция преди началото на предизборната акция в България, предава БНР. В изказване...
Да признава събитията за независещи от чиновника би трябвало да бъде виновна комисия по спазването на условията към служебното държание на държаните и общински чиновници и надзор за спор на ползи или подобен орган.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР