Руската армия допря до бивш футболист и шампиони по фигурно

...
Руската армия допря до бивш футболист и шампиони по фигурно
Коментари Харесай

Русия мобилизира бивш футболист на Евертън и фигуристи

Руската войска допря до някогашен футболист и първенци по фигурно пързаляне, които получиха повиквателни.
37-годишният Динияр Билялетдинов, който през кариерата си мина и през " Евертън ", е над възрастта за готовност, само че все пак съгласно татко му Ринат е привикан от военните.
Призовки получиха и фигуристите Дмитрий Алиев и Макар Игнатов. 23-годишният Алиев е златен и сребърен медалист от европейски шампионати. Година по-малкия Игнатов е два пъти притежател на купата на Русия.
На този декор военният комисар от Алтай Марат Усманов съобщи, че мобилизираните по простъпка постоянно са си отговорни сами.
" Много отвращение има, че са викани хора, които имат право на пролонгация - съобщи той във видео послание. - Причината е, че жителите не са изпълнили отговорностите си към военния комисариат да оповестят за промени в фамилното състояние, че е сменил работата си. "
Според него от компанията също не са изпълнили задължението си да оповестят за възможни промени.
Вероятно изказването е провокирало скандал и публикацията към този момент не може да се отвори на уеб страницата й, само че украинската осведомителна организация го разгласява в своя Телеграм канал.
Причината е, че Русия е раздирана от кавги, откакто възрастни, раково заболели, младоженци, студенти се изпращат на фронта без никаква подготовка.

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР