Руска кинорежисьорка написа думи на възмущение във Фейсбук, след като

...
Руска кинорежисьорка написа думи на възмущение във Фейсбук, след като
Коментари Харесай

Руска режисьорка откри фалшификация на свои кадри в телевизионен ефир

Руска кинорежисьорка написа думи на отвращение във Facebook, откакто видя в ефира на " Россия 24 " видеоматериал в поддръжка на изказванията, че данните за съветски военни закононарушения в Украйна са фалшификации.

Всъщност фрагментите са от един снимачен ден на Надежда Колобаева в градче край Санкт Петербург.

Държавната телевизия демонстрира по какъв начин двама мъже вършат нещо с манекен, а глас зад кадър изяснява, че това е " театърът на военните дейности в дословния смисъл на думата " и че в обществените мрежи има десетки подправени трупове. Надежда Колобаева разпознава фрагменти от фотосите на собствен филм.

Манекенът играе ролята на човек, който пада от висок прозорец. Според журналиста Роман Супер видеото е било занесено в малкия екран и сътрудниците му не са знаели, че то не е снимано в Украйна.

Надежда Колобаева разгласява и татуировка с украинското знаме, датата на нападението против Украйна и надпис на украински и британски:

" Няма да не помни. Няма да простя. Такава е моята битка. Със страха, със себе си, с болката от невъзможността да направя освен това ", написа режисьорката.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР