Политическата безпътица в държавата през последните години остави софиянци без

...
Политическата безпътица в държавата през последните години остави софиянци без
Коментари Харесай

Фандъкова: Политическата безпътица през последните години остави софиянци без Околовръстен път

Политическата обърканост в страната през последните години остави софиянци без Околовръстен път. Гражданите не питат кой е началник на АПИ, а за какво стоят в задръстването сред „ Бъкстон “ и „ Люлин “, където би трябвало да се построи последният изчезнал сектор от околовръстния път. Това написа във Facebook претендентът за народен представител от ГЕРБ-СДС Йорданка Фандъкова.

Ето цялостния текст на обявата:

Политическата обърканост в страната през последните 3 години, остави софиянци без Околовръстен път. Гражданите не питат кой е началник на АПИ, а за какво стоят в задръстването сред „ Бъкстон “ и „ Люлин “, където би трябвало да се построи последният изчезнал сектор от околовръстния път.

През 2021 година в общината изработихме и предадохме на Министерството на районното развиване проекта за първия стадий от правата. От тогава до момента документите се реалокират от едно бюро на друго, само че действителни дейности няма.

Ангажиментът, който поемаме персонално с господин Нанков, е да ускорим процесите, тъй че процедурите за отчуждаване и строителство на изчезналия сектор на софийския околовръстен път да стартират.

Строителството на националната детска болница в Горна Баня също е непосредствено обвързвано с построяването на тази права, с цел да се обезпечи бързия достъп до нея.

В последните 14 години успяхме дружно с страната да изградим Южната дъга, Северната дъга и Западната дъга на околовръстния път. За да довършим стартирано, подкрепете екипът на ГЕРБ-СДС с №22 в бюлетината.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР