Косовски албанец преживя необичайна случка, след като избра да оперира

...
Косовски албанец преживя необичайна случка, след като избра да оперира
Коментари Харесай

Мъж се събуди с грешно опериран крак в болница в Скопие

Косовски албанец претърпя необикновена преживелица, откакто избра да оперира лявото си коляно в една от лечебните заведения в Скопие.

Ремзи Точила от югоизточния косовски град Феризай имал проблеми с лявото коляно и си запазил час за хирургическа намеса в частна клиника в столицата на Република Северна Македония. След като излязъл от анестезия след интервенцията обаче той открил, че лекарите са оперирали простъпка дясното му коляно вместо лявото.

" Мина ми упойката и виждам, че е опериран не левият, а десният ми крайник ", описа Точила пред Евронюз Албания.

Той попитал лекаря какво се е случило и подчертал, че е пристигнал да оперира левия си крайник. Докторът му дал отговор, че до момента в който се е опитвал да защищити левия си крайник, пациентът е увредил десния, по тази причина е решил да го оперира.

Точила добави, че когато жена му и брат му пристигнали да го видят след интервенцията и видели какво се е случило, били изумени. След като лекарите разбрали грешката си, предложили на Ремзи да оперират и левия му крайник гратис, само че той отказал.

Историята се развила в друга посока, когато Точила се съветвал с втори доктор, който декларирал, че не е била нужна интервенция на нито един от двата крайници, само че за благополучие направената намеса не довела до увреждания.

Пациентът платил 1700 евро за интервенцията и в последна сметка вместо да се излекува, ще би трябвало да похарчи още повече пари за наемането на юрист, с цел да потърси правата си. Частното болнично заведение отхвърли да разяснява случая, защото сега по него тече следствие.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР