Русия възнамерява да увеличи максимално производството си на най-мощните оръжия

...
Русия възнамерява да увеличи максимално производството си на най-мощните оръжия
Коментари Харесай

Русия увеличава максимално производството на мощни оръжия

Русия има намерение да усили оптимално производството си на най-мощните оръжия в своя военнопромишлен комплекс. Това се схваща от нова обява на някогашния министър председател и заместител ръководител на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев, представен от съветската организация ТАСС. От думите му излиза наяве, че Русия ще форсира производството на мощните си артикули, както и на тези, основани на най-нови технологии.

Според Медведев по този начин страната ще може да противодейства на страните от западния блок, които поддържат Украйна във войната.

Нашият зложелател се е вкопчил в Европа, Северна Америка, Япония, Австралия, Нова Зеландия и редица други места, върли на актуалните нацисти. Следователно, ние усилваме производството на най-мощните оръжия. Включително тези, основани на нови технологии “, сподели Медведев.

Такъв коментар е ориентиран към секретаря на Съвета за национална сигурност и защита на Украйна Олексий Данилов, който в събота съобщи, че „ врагът на Украйна “ се намира на територията от анексираните републики Донбас до Владивосток.

В неделя стана ясно още, че Украйна ще одобри още доставки на оръжия от Германия. Заявката бе дадена от новия дипломат на Украйна в Берлин в изявление за Bloomberg.

Ако обявата е била забавна и потребна за Вас, не пропускайте да ни последвате в обществените мрежи Фейсбук, LinkedIn, Twitter и Instagram, както и да се запишете за E-mail бюлетина ни. За вести, свързани с екологично, обществено и корпоративно ръководство (ESG), посетете профилирания уебсайт ESGnews.bg.
 Economic.bg News Запишете се за нашия бюлетинДмитрий Медведев Медведев Русия оръжия война в Украйна ПоследниНай-четениПолитика 32 Русия усилва оптимално производството на мощни оръжия Пазар на труда 2768 Търсенето на труд нараства, само че работната мощ е мощно лимитирана Политика 1284 Столтенберг предизвести, че войната в Украйна може да излезе от надзор Бюджет и финанси 1352 Глобалната инфлация може да е минала своя пик Бюджет и финанси 5942 „ Напълно безумно “: Бизнесът жигосах повдигането на МРЗ и оптималния предел Компании 5838 Гугъл слива екипите на Maps и Waze Политика 5712 Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР