Русия скоро ще приеме законодателство, с което ще блокира достъпа

...
Русия скоро ще приеме законодателство, с което ще блокира достъпа
Коментари Харесай

Русия блокира достъпа на чужденци до руски сурогатни майки

Русия скоро ще одобри законодателство, с което ще блокира достъпа на чужденци до съветски сурогатни майки, съобщи през днешния ден, на Деня на майката в Русия, ръководителят на Държавната дума (долната камара на съветския парламент) Вячеслав Володин, представен от Ройтерс.

Комерсиалната форма на сурогатното майчинство е законна в Русия, само че практиката е подложена на критика от религиозните организации, които я възприемат като търговия.

" Трябва да създадем всичко, с цел да защитим децата. Следва да блокираме достъпа на чужденците до сурогатните услуги. Ще вземем решение по този въпрос при започване на идващия месец ", посочи Володин в " Телеграм ", представен от Българска телеграфна агенция.

По думите на Володин към 45 хиляди бебета, родени от сурогатни майки, са били отведени в чужбина през последните няколко години.

" Трафикът на деца е нещо недопустимо ", безапелационен е ръководителят на Държавната дума.

Руските депутати одобриха законопроект в тази тенденция на първо четене през май. Ако законопроектът бъде утвърден и на третото, последно четене, той ще бъде изпратен в горната камара на Народното събрание, а по-късно и за автограф от президента Владимир Путин.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР