Русия съобщи днес, че е свалила 6 украински дрона в

...
Русия съобщи днес, че е свалила 6 украински дрона в
Коментари Харесай

Кремъл се похвали: 6 дрона са били свалени на по-малко от 200 км от Москва

Русия заяви през днешния ден, че е свалила 6 украински дрона в региона на Калуга, на по-малко от 200 км югозападно от Москва, на фона на увеличение на сходни офанзиви, ориентирани към съветската столица, съобщи Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Руските сили „ предотвратиха през нощта опит на киевския режим да извърши терористична офанзива с дронове над Калужка област “, на към 180 км от Москва, се споделя в прессъобщение на съветското министерство на защитата.

„ Шест дрона са били свалени от системи за противовъздушна защита “, съгласно същия източник.

Областният шеф Вячеслав Шапша посочи в „ Телеграм “, че дроновете са били унищожени, когато са се пробвали да прекосят Калужка област, намеквайки, че тя не е била тяхна цел.

Инцидентът не е предизвикал „ жертви или вреди “, увериха от Министерството на защитата.

Украинските офанзиви с дронове се умножиха през последните седмици на съветска територия, постоянно ориентирани против Москва и анексирания Кримски полуостров.

Русия съобщи във вторник, че е обезвредила офанзива на украински дронове в Москва, само че призна, че един от безпилотните апарати е блъснал постройка в столицата, която към този момент беше наранена предишния уикенд при сходна офанзива.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР